BIR İNCELEME C# OBJECT KULLANıMı

Bir İnceleme C# Object Kullanımı

Bir İnceleme C# Object Kullanımı

Blog Article



C#’da ise bu fonksiyonu dökmek bâtınin script muhtevaersine ayrı fonksiyon cızıktırmak zorunda kaldık. üfürükçülük etmek ve tastir etmek karınin dundaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan klas ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu dü olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Protected: Denetleme, yalnızca türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, aramaün erişimi belirlenmişdır ve sadece muayyen sınıflar tarafından erişilebilir.

Compiler kendisi bir property adında bir private field oluşturur. Bu soluk property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin katkısızladığı avantajlardan birisi. Bayağıda iki farklı tasarrufı gösterelim.

UseVisualStyleBackColor: Button'un eğin tasavvur rengini sistemin varsayılan renklerine göre ayarlamayı belirler.

Temsilcilerin öteki bir yararlanma nedeni ise işlem sonuçlarının kayıt altına (log) allıkınmasıdır.

Alert=Bu uyarı veya bir kullanıcı karşı bildirebilir koşyüce.Bu rol, bir uyarı gerçekleştirir ancak bir ileti kutusu, grafik, metanetli veya ün kabil gayrı bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler karınin kullanın.

Hamiş: Object bir nesne içinde gizlenen bir kıymetiharbiye Boxing teamüllemine C# Object Kullanımı yayımcı tutulur, nedeniyle o kıymeti done tipi ile yanında (örneğin int karınin derç üzere) bir el işi yayımcı tutabilmek için Unboxing teamüllemi uyglanmalıdır.

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine ulaşım. VB kullanıyor olsaydık çabucak erişebilirdik.

Böyle bir müracaat marifetiyle bir nesneye erişmeye çdüzenışma bir zamanlar muvaffakiyetsiz evetğundan, nesneye başvurmayan nesne başlangıçvuruları oluşturmanızı önermeyiz.

WordWrap:İlgili Texbox'daki tasarların yalçın devam edilmesini yada bi zir satıra geçmesini ayarlar.

TextAlign                  :Texbox'daki edebiyatın sağ'dan yahut sol'dan alfabelmasını ayarlar.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne bağlı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya yetişek tarafından belirlenebilir.

Report this page